02 Ocak 2008
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Özgül Birsen'in Dubai'de sunduğu, “çok seçenekli medya ortamında kitle iletişim araçlarının tüketim
02 Ocak 2008
Açıköğretim İngilizce öğretmenliği programına kayıtlı öğrencilerin sınavları, hafta sonu gerçekleştirilen dört oturumla yapıldı.
02 Ocak 2008
Erasmus öğrencileri, düzenlenen gezide, İstanbul’u gezme ve Noel’i St. Antoine Kilisesi’nde kutlama şansı buldu.
31 Aralık 2007
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nden mezun Dilek Taşdemir ve Oktay Altunnar, 4. Akbank Kısa Film Festivali’nden ödül aldılar.
31 Aralık 2007
TVA yeni yayın dönemine yeni programlarla start veriyor. Yeni dönemde izleyicilerle buluşacak olan “Bir Yazar Bir Kitap” programıyla kitaplar hayat kazanacak. Yapımcı ve yönetmenliğini
31 Aralık 2007
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Zühtü Altan, Prof. Dr. Nezih Varcan, Prof. Dr. Ali Ekrem Özkul, Prof. Dr. Atilla Barkana ve Prof. Dr. Nüvit Gerek 2008 yılında tüm Anadolu Üniversitesi
28 Aralık 2007
Çeşitli yarışmalarda dereceye giren Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğrencilerine plaket verildi.
28 Aralık 2007
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Eskişehir Mahmudiye Mevlüt-Sıdıka Gündoğan İlköğretim Okulu
28 Aralık 2007
Anadolu Üniversitesi Avrupa Öğrencileri Forumu Kulübü (AEGEE) 6. Olağan Genel Kurulu toplandı.
28 Aralık 2007
Anadolu Üniversitesi Çocuk Yuvası'nda yapılan yeni yıl kutlamasına katılan Nole Baba çocukları heycanlandırdı.
28 Aralık 2007
Rektör Sürmeli: "Herkesin güzel beklentiler içeren güzel bir yıl geçirmesini, yeni yılın sağlık ve güzelliklerle dolu olmasını diliyorum"