19 Eylül 2024
Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levend Kılıç, düzenlenen anma törenleri ile son yolculuğuna uğurlandı.
18 Eylül 2024
Anadolu Üniversitesinden 14 bilim insanı “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesinde yer aldı.
18 Eylül 2024
Anadolu Üniversitesi, “19 Eylül Gaziler Günü” kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi.
12 Eylül 2024
İstanbul Sinema Müzesi (Atlas Sineması), Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) İletişim Müzesi’nde sergilenmek üzere film makinesi hibe etti.
11 Eylül 2024
Anadolu Üniversitesinin başarılı, dinamik ve üretken öğretim üyeleri kendi alanlarında başarılar elde edip hem öğrencilerine hem de akademiye örnek olmaya devam ediyor.
03 Eylül 2024
Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı “ 9.Uluslararası Eğitimde ve Psikolojide Ölçme ve Değerlendirme Kongresi” başladı.
29 Ağustos 2024
Anadolu Üniversitesi, uzun yıllara dayanan akademik tecrübesi ve kaliteli eğitim anlayışıyla, 2024 yılında da tercih sıralamalarında zirvede yer alarak büyük bir başarıya imza attı.
23 Ağustos 2024
Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) Yönetimi ve YDYO Öğrenci Birimi, Öğrenci Destek Koordinatörlüğü 2024 Akademik Yılı Oryantasyon Günü için bir araya geldi.
16 Ağustos 2024
Doç. Dr. Sevil Bayçu’nun yürütücülüğünde, Yayla Agro Gıda San. ve Tic. A.Ş. firmasının pazara çıkacak iki yeni ürünü için Pazarlama İletişimi Kampanya Tasarımı Projesi
15 Ağustos 2024
Eskişehir’in en köklü yükseköğretim kurumu olan Anadolu Üniversitesi, başarı düzeyleri yüksek olan öğrencilerin en çok tercih ettiği üniversitelerin başında geliyor.
14 Ağustos 2024
Türkiye’nin öğrencisiyle en mutlu kenti Eskişehir’in en köklü yükseköğretim kurumu olan Anadolu Üniversitesi, başarı düzeyleri yüksek olan öğrencilerin en çok tercih ettiği