03 Eylül 2007
Sivil Havacılık Yüksekokulu’nda pilotluk eğitimi görecek öğrenciler için hazırlanan testler ve düzenlenen eğitim uçuşları tamamlandı.
31 Ağustos 2007
Anadolu Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi, öğrencilere barınma gereksinimlerini karşılama konusunda yardımcı olmaya devam ediyor.
31 Ağustos 2007
Avrupa Öğrencileri Genel Formu (AEGEE-Eskişehir) in hazırladığı Fall Agora 07 etkinliği kapsamında, Avrupa’nın yaklaşık 40 şehrinden 1000 öğrenci Anadolu Üniversitesi’ne geliyor.
28 Ağustos 2007
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü’nün yetenek sınavları bitti. 15 kişi bölüme kabul edildi.
28 Ağustos 2007
Yard. Doç. Dr. Çetin Polat bilgi ve teknolojinin gelişmesinin işletmelerin ölçeğinin büyümesine katkı sağladığını söyledi.
27 Ağustos 2007
Anadolu Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı Ulusal Mikroskopi Kongresi'nde yerli ve yabancı bir çok bilim adamı, çalışmalarını paylaşma fırsatı buldu.
25 Ağustos 2007
Hukuk Fakültesi eski mezunları, düzenlenen pilav günü ile bir araya geldi.
24 Ağustos 2007
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çalgı Yapım Bölümü Özel Yetenek Sınavları sona erdi.
24 Ağustos 2007
Üniversitemizin çeşitli birimlerinde bilimsel ve teknik çalışmalarda kullanılabilecek her türlü araç, gereç ve donanımı fotoğraflarıyla tanıtan “Anadolu Üniversitesi Donanım
23 Ağustos 2007
Karluk, “Nabukko Projesinin işlerlik kazanması Türkiye’yi bir enerji aktarım ülkesi haline getirecektir. Rusya Federasyonu Azerbaycan’daki petrol ve doğal gazın Türkiye üzerinden
22 Ağustos 2007
Anadolu Üniversitesi Japon Bahçesi’ndeki deprem izleme ve kayıt istasyonunda çalışmalar tekrar başladı. TÜBİTAK projesi kapsamında bu alanda sismik araştırma yapıldı.