16 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
16 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından düzenlenen "Akademik Yazma ve Etik" konferansı 15 Mart Cuma günü Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu’da
15 Mart 2018
“Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Öğrencileri Seçme ve Yerleştirme (YLSY) Milli Eğitim Bakanlığı Yurt İçi Akademik Danışmanları Toplantı Programı”
15 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Türk Edebiyatının farklı türlerine ait klasikleşmiş eserleri, öğretim elemanlarının titiz çalışmalarıyla öğrencilerinin hizmetine
14 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Havacılık Kulübü tarafından düzenlenen “Uçuşa Bir Kala” konferansı, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Mustafa Öç Konferans Salonunda 14 Mart Çarşamba
14 Mart 2018
“İleri Teknolojiler Anabilim Dalı Programlarını İyileştirme Çalıştayı” 14 Mart Çarşamba günü Kongre Merkezi Mavi Salonda gerçekleştirildi.
14 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
13 Mart 2018
Anadolu Üniversitesinin de paydaşları ve düzenleyicileri arasında yer aldığı uluslararası katılımlı kongre öncesinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Rektör Gündoğan'ı ziyaret etti.
13 Mart 2018
Batı Trakya’nın (Yunanistan) Gümülcüne ve İskeçe bölgelerinde yaşayan bir grup Türk vatandaşı, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı makamında ziyaret ettiler.
12 Mart 2018
Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi’nde 12 Mart Pazartesi günü girişimci ve yatırımcı Münteha Adalı’nın katılımıyla ‘’Başarı ya da Kariyer: Şans mı Fırsat mı?’’
12 Mart 2018
“Türkiye’yi yaşıyorum, görüyorum, duyuyorum. Hikayeni Anlat” Paneli 9 Mart Cuma günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirildi.