Kampüs

05 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen “Kültür Söyleşileri” kapsamında “Tasavvuf ve İnsan” adlı etkinlik Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Şener Şen
05 Aralık 2023
“Kore Türk Dostluğunun İzleri, Kore Savaşı ve Yemek” adlı Kore Günü etkinliği, Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKM) Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirildi.
04 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi (ANAKARİYER) tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Dünden Bugüne TÜRASAŞ" adlı seminer gerçekleştirildi.
04 Aralık 2023
“Kuruluşundan Bugüne Engelliler Entegre Yüksekokulu Grafik Sanatları” başlıklı seminer Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu (EEYO) Toplantı Salonu’nda
04 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Özel Gereksinimli Bireyler ve Kapsayıcı Afet Yönetimi” başlıklı konferans, Eğitim Fakültesi E-Blok Konferans Salonu’nda
04 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından Birim Kalite Koordinatörleri, Koordinatör Yardımcıları ve Kalite Komisyonu Üyelerinin katılımıyla bilgilendirme toplantısı
04 Aralık 2023
Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında düzenlenen "Türk Tarihi ve Atatürk Konferansı" Prof. Dr. İlber Ortaylı katılımıyla Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.
02 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.
01 Aralık 2023
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyon Bölge Müdürü Uğur Ülgen Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında ziyaret etti.
01 Aralık 2023
Bu kapsamda aralık ayının ilk günü ilk öğle yemeği menüsü yine öğrencilerin tercihine sunuldu.
01 Aralık 2023
ANAKARİYER ve EEYO tarafından düzenlenen “Staj Hikâyem” etkinliği, Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi.