Kampüs

29 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü tarafından İlkokul Matematik Öğretmenliği Programı için “Bitirme Projesi Sene Sonu Sergisi”
29 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Birimi tarafından düzenlenen “III. Tazelenme Şöleni” Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
29 Mayıs 2024
(Virtual Physics Course Lab Applications - VPCLApps) projesi dahilinde "3 Boyutlu Karakter Tasarımı Yarışması", düzenlendi.
28 Mayıs 2024
“Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Milletlerarası Özel Hukuk Kongresi”nin kitabı yayımlandı.
28 Mayıs 2024
“Yapay Zekâ Çağında Eğitimde Yeni Trendler ve Paradigma Değişimleri” başlıklı seminer, İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim üyelerinin katılımıyla
28 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen “Program İzleme, Değerlendirme ve İyileştirme Süreçlerinde Temel Kavram ve Uygulamalar” başlıklı eğitim, Kongre Merkezi'nde
27 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi (ANAKARİYER) tarafından düzenlenen “Dijital Genç Yapay Zekâ Ekosistemi Tanışma Toplantısı"
27 Mayıs 2024
Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri Buluşması” adlı seminer Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Taciser Tüfekçi Sivas Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
27 Mayıs 2024
İstanbul Designathon’da, Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğretim üyesi Doç. Dr. Osman Güldemir’in yer aldığı TarBaGOS takımı birinci oldu.
27 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi ev sahipliğini yaptığı “Eskişehir L Tipi El Emeği Göz Nuru Satışlı Sergisi” Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sergi Salonunda gerçekleşti
27 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) tarafından düzenlenen “Yurt Dışında Eğitim ve Kariyer fırsatları” başlıklı etkinlik, İletişim Fakültesi Şener Şen