08 Mayıs 2009
Koç Holding tarafından düzenlenen Koç Fest etkinliği kapsamında Eskişehir’de sahne alan Mor ve Ötesi grubu, konseri izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.
07 Mayıs 2009
Dünyada önemli doğal sarıçam mevkii olarak kabul edilen Çatacık Ormanı’nda kamp yapan BESYO öğrenci ve öğretim elemanları, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’nün, Çatacık
07 Mayıs 2009
Ressam ve Kağıt Sanatçısı İnci Kansu Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ile birlikte gerçekleştirdiği atölye çalışmasında el yapımı kağıt sanatından güzel örnekler verdi.
06 Mayıs 2009
2008 yılı içerisinde Sanayi Bakanlığına gelen 1875 tüketici şikâyetinin %75’i tüketici lehine sonuçlandı Bilinçli tüketici haklarını ararken haklarından haberdar olmayan tüketici
06 Mayıs 2009
İzmir Serbest Mimarlar Derneği üyelerinin eserlerinden oluşan sergide İzmir’de yer alan konutlardan örnekler sunuldu.
06 Mayıs 2009
Güven Erkin Erkal sunumunda 1980 sonrası Türkiye’de Rock müziğinde neler yaşandığı anlattı.
06 Mayıs 2009
İİBF’nin düzenlediği etkinliğe katılan katılımcılar proje kapsamındaki firmalara iş ve staj başvurusu yapabildiler
06 Mayıs 2009
Microsoft İK Uygulamaları ve CV Hazırlama etkinliği ile öğrencilerin işe alım ve cv doldurma ile ilgili soruları cevaplandı
05 Mayıs 2009
Kongre Merkezi Salon Anadolu’da düzenlenen etkinliğe Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Elemanlarından Yard. Doç. Emre Zeytinoğlu konuşmacı olarak katıldı
05 Mayıs 2009
Cengiz Cemri “Türk Lirası Geliyor Paramız Yenileniyor” sloganıyla yürüttükleri Türk Lirası’na geçiş kampanyasının detaylarını anlattı.
05 Mayıs 2009
Anadolu Üniversitesi Arkeoloji Kulübü’nün üyelerden gelen talep üzerine gerçekleştirdikleri Kapadokya gezisi katılımcılar tarafından büyük beğeni gördü.