29 Mayıs 2008
7. Eskişehir Kalite Şöleni – Gelecek Tasarımı başlığı altında 29 Mayıs Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu’da yapılan bir törenle başladı.
29 Mayıs 2008
Anadolu Üniversitesi Dans Kulübü tarafından düzenlenen 5. dans gösterisi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonunda dans severlerle buluştu.
28 Mayıs 2008
Anadolu Üniversitesi Sağlık Kulübü ve Eskişehir Rotaract Kulübü işbirliği ile düzenlenen Erken Teşhis Hayat Kurtarır konferansında konuşmacı olarak Prof. Dr. Ersin Ateş yer aldı
28 Mayıs 2008
“Dışarıda eğlenceli bir şeyler oluyor” sloganı ile düzenlenen “Eskişehir Sokak Günleri” 30-31 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.
28 Mayıs 2008
Bahar Şenliği kapsamında düzenlenen ve katılımın yoğun olduğu Cornetto Aktivitesi’nde öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirdiler.
28 Mayıs 2008
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Kocadoru çalışmasında, Zülfü Livaneli’nin çok satan Mutluluk romanına farklı bir açıdan bakarak, romanın kahramanı
28 Mayıs 2008
Anadolu Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Yüksekokulu Endüstriyel Tasarım Bölümü tarafından düzenlenen “Tasarım Şirketi” başlıklı konferansa konuşmacı olarak ürün tasarımcısı
28 Mayıs 2008
Yard. Doç. Dr. Mehmet Kurban rüzgâr enerjisi hesabında “Daha doğru analiz ve planlama yapabilmek için kayıp verilerin dikkate alınması ve modelleme yardımıyla veriler bulunarak
27 Mayıs 2008
Anadolu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri bitirme tezlerinden proje fuarı yaparak yaratıcılıklarını ortaya koydu.
27 Mayıs 2008
Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde öğrenci ve öğretim görevlilerinin bir araya geldiği “Köfte Partisi” büyük ilgi gördü
27 Mayıs 2008
Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen: “Gerçek demokrasinin kurulmasında ve Türkiye’nin kalkınmasında siz öğrencilerin büyük payı olacaktır”