24 Nisan 2008
Yard. Doç. Dr. Yağmur Say "Tarihçinin görevi; tarihi, tarihçiyi ve toplumsal olguları feda etmek yerine tarihteki siyasal olguları bilimsel verilerle değerlendirmek"
24 Nisan 2008
Bilgi dünyasında bir marka sayılan ANKOS toplantısının sekizincisinde bir rekor kırıldı. Bu yıl Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı toplantı, hem firma hem de katılımcı
24 Nisan 2008
Sivil Havacılık Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen model uçak eğitimine farklı bölümlerden bir çok öğrenci katıldı. Havacılık Kulübü’nün düzenlediği ve toplam 50 saat sürecek
24 Nisan 2008
Nokia tarafından düzenlenen kısa film yarışmasında Anadolu Üniversitesi’nden Lokman Doğmuş birinci, Candaş Şişman ise üçüncü oldu.
24 Nisan 2008
Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı (TEGV), “Bir çocuk değişir, Türkiye değişir.” sloganıyla coşkulu bir 23 Nisan kutlaması gerçekleştirdi.
24 Nisan 2008
Uluslararası Medya Hukukçular Birliği’nin Türkiye’deki 3 üyesinden biri olan Araş. Gör. Barış Günaydın, İngiltere’de gerçekleştirilen kurgusal bir dava yarışmasının jürisinde
23 Nisan 2008
Bu yıl 88. yılı kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Eskişehir Vilayet Medyanı Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.
22 Nisan 2008
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı öğrencileri 22 Nisan akşamı Halk Bilim Araştırmaları Merkezi Salon 2003 ‘te Klasik Müzik Konseri düzenledi.
22 Nisan 2008
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesi içinde bulunan Özel Çağdaş İlköğretim Okulu tarafından coşkuyla kutlandı.
22 Nisan 2008
Akademik gelişim Birimi ve AR-GE'nin ortaklaşa düzenlediği İstatiksel analiz seminerine konuşmacı olarak katılan Yard. Doç. Dr. Aşan, ki kare'ye yönelik bilgiler verdi
21 Nisan 2008
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Anadolu Üniversitesi Çocuk Yuvası’nın minik öğrencileri, üzerlerine gelecekle ilgili dilek ve isteklerini yazdıkları balonları