11 Nisan 2008
ESYO konferans salonunda “Adım Adım Tasarım Girişimi” konulu seminere Orhan Irmak konuşmacı olarak katıldı.
11 Nisan 2008
Araştırma Görevlisi Sayim Aktay, Öğretmen ve Öğrenci Rolleri adlı çalışmasında, ilköğretim öğrencileri düzeyinde internet kullanımı üzerinde durdu.
11 Nisan 2008
Anadolu Üniversitesi Doğa Sporları Kulübü'nün düzenlediği söyleşiye katılan Dağcı Yücel Sönmez "Dağcılık öyle bir spor ki insanı yeni şeyler keşfetmeye, üretmeye yöneltiyor.
11 Nisan 2008
Ders malzemelerinin bütün topluma açılması hareketi 2001 yılında Massachusetts Institute of Technology (MIT) tarafından başlatıldı. Günümüzde OCW Projesi kapsamında 2000'e yakın derse
11 Nisan 2008
Batmaz “Problemi etkileyen değişkenleri nasıl birbirleriyle koordine edileceği, nasıl çözüleceği konusunda bir istatistikçiden yardım alınmalıdır”
Kariyer Kulübü, Ofiste Kariyer adlı bir eğitim gerçekleştiriyor
10 Nisan 2008
Devlet Konservatuarı bahçesinde gerçekleştirilen Hareket dersinde, öğrenciler hareket ve nefesin kontrolünü öğreniyorlar
10 Nisan 2008
Prof. Dr. Ayla Ödekan: Mimar Sinan, sürekli olarak ideal olana ulaşma hedefi içinde. Her yaptığı yapıtta bir süreklilik var. Deneye ve araştırmaya dayalı bir tasarım serüveni Mimar
10 Nisan 2008
Ünlü besteci Prof. Muammer Sun, Anadolu Üniversitesi’nde “Türkiye’nin Müzik Sorunları ve Çözüm Yolları” konferansı ile öğrencilerle buluştu.
09 Nisan 2008
Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası’nda, var olan sorunlar ve eksiklikler dikkat çekti.
09 Nisan 2008
Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2007–2008 öğretim yılı ara sınav soruları ve cevap anahtarlarını e-Kitap biçiminde yayınladı.