19 Mart 2008
Anadolu Üniversitesi personelleri ilk yardım konusunda bilgilendirildi. Kızılay İlkyardım Merkezi Mesul Müdürü Nuran Sarıoğlu tarafından gerçekleştirilen eğitimde yanıktan boğulmaya,
18 Mart 2008
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Sürmeli’nin de katıldığı “Guza Guza” belgesel film gösterimi büyük beğeni topladı.
18 Mart 2008
Türk futbolunun simge isimlerinden Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak ve Fethi Heper Anadolu Üniversitesi'nde düzenlenen " Türk Futbolu'nda İz Bırakanlar" adlı söyleşide öğrencilerle buluştu.
18 Mart 2008
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi olan Haci Badilli, maket projesi ile Çanakkale Şehitlerini anmayı amaçladı.
18 Mart 2008
İletişim Kulübü tarafından düzenlenen “Kampuste Reklam Var” adlı etkinliğin açılış konuşmasını yapan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Sürmeli, öğrencilerin bu tür
18 Mart 2008
Basım tarihi itibariyle Anadolu Üniversitesi’ne dair en güncel bilgileri içeren Anadolu Üniversitesi Katalog 2007-2008’de Enstitülere ilişkin dair her türlü bilgiye ulaşılabiliyor
17 Mart 2008
Anadolu Üniversitesi Turizm ve Gezi Kulübü, bahar döneminde Türkiye’nin farklı bölgelerine geziler düzenlemeye hazırlanıyor.
17 Mart 2008
AEGEE- Eskişehir eğitim çalışma grubunun düzenlediği diksiyon seminerine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
17 Mart 2008
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Yard. Doç. Dr. Mehmet Gültekin, “ İlköğretim programları çağdaş gelişmeler doğrultusunda sürekli geliştirilmelidir”
14 Mart 2008
“Her Beden Duyar” belgesel film gösterimi ve “İşitme Engeli Bir Engel Değildir” söyleşisi Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleştirildi.
14 Mart 2008
2000 yılından bu yana faaliyet gösteren Anadolu Üniversitesi Rock Kulübü, rock severlerle bir araya geldi.