14 Ağustos 2024
Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Programlarının 5 Temmuz 2024'te Uluslararası Dostluk Günü onuruna düzenlediği Uluslararası Yarışma tamamlandı.
13 Ağustos 2024
Anadolu Üniversitesi’nin birçok öğretim üyesi 12 farklı alandaki sıralamada yer aldı
02 Ağustos 2024
Anadolu Üniversitesi Sınavsız İkinci Üniversite programlarının kayıtları başlamasıyla birlikte tanıtım faaliyetleri de tüm hızıyla gerçekleştiriliyor.
01 Ağustos 2024
“Tercihim Eskişehir” platformu, adaylarla alanının deneyimli ve seçkin isimlerini bir araya getirmeye devam ediyor.
31 Temmuz 2024
27 Temmuz 2024
Türkiye’nin öğrencisiyle en mutlu kenti Eskişehir, bu yıl da üniversite adayları için düzenleyeceği “Tercihim Eskişehir” platformuyla gençlerin geleceğine ışık tutmaya
26 Temmuz 2024
Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinin Çatalhöyük ören yerinde tasarlanan öğretmen eğitimi çalışması TÜBİTAK ARDEB – 1001 programından destek aldı.
26 Temmuz 2024
Anadolu Üniversitesi bu yıl da tüm hızıyla öğrenci ve adaylarıyla fuar ve tanıtım etkinlikleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.
22 Temmuz 2024
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanlığı tarafından Londra Üniversitesi bünyesinde kurulu bulunan SOAS GLOCAL ile iş birliği
19 Temmuz 2024
Türkiye’de Dil ve Konuşma Terapisi Mesleğinin kurucularına ASHA’dan büyük ödül
18 Temmuz 2024
TÜMA tarafından, Türkiye’deki devlet ve vakıf üniversitelerinin öğrencilerinin öğrenim gördükleri okullardan tatmin olma düzeylerini bu sene de belirlendi.