28 Şubat 2007
Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, “İngilizce Öğretiminde Sınıf İçi Uygulamalar” başlıklı bir çalıştay düzenledi.
28 Şubat 2007
Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’nün talebi doğrultusunda, Kızılay İlkyardım Eğitim Merkezi tarafından 180 üniversite çalışanına temel ilkyardım eğitimi veriliyor.
28 Şubat 2007
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Fevzi Sürmeli, çeşitli yarışmalarda ödül alan Anadolu Üniversitesi öğrencilerini Yönetim Kurulu Toplantısı’nda kabul ederek başarılarından
28 Şubat 2007
Doç. Dr. Handan Yavuz, öğrencilerin uzaktan eğitim modeli ile daha girişimci bir yön kazandıklarını belirtti.
28 Şubat 2007
Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu Okutmanı Hüseyin Kafes, Türk ve Amerikalı akademisyenlerin alıntı yapmada kullandıkları yapı ve bu yapılarda kullandıkları yüklemleri
27 Şubat 2007
İÇEM’li çocuklar TVA stüdyolarını gezdi. Minikler TVA yayınları hakkında genel bilgi aldı.
27 Şubat 2007
Berlin’in Grips Tiyatrosu’nun Çocuk Oyunları Koordinatörü Henning Fangauf, Anadolu Üniversitesi’ndeydi.
27 Şubat 2007
Anadolu Üniversitesi bir ilke daha imza atarak, Türk Mutfağı Araştırma ve Uygulama Birimi kurdu. Birim, geçmişten geleceğe Türk mutfağında yer alan yemeklerin reçetelerini oluşturarak,
27 Şubat 2007
Çağdaş Eğitim Kulübü’nün Faaliyet Bildirimi Toplantısı Kongre Merkezi Mavi Salon’da gerçekleşti.
27 Şubat 2007
Aydın Ayan’ın 35. sanat yılı sergi turunun ikinci durağı Anadolu Üniversitesi oldu.
26 Şubat 2007
Açıköğretim Fakültesi, Türkiye’de uygulaması yeni başlayan “Türkçe Karakterli Alan Adı” sistemine geçti.