15 Şubat 2007
Anadolu Üniversitesi ile THY arasında imzalanacak protokolle, var olan ilişkilerin daha da ileriye götürülmesi planlanıyor.
15 Şubat 2007
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Sürmeli, Genç Bakış programına konuk oldu.
14 Şubat 2007
Kanal D’de yayınlanan, gazeteci Abbas Güçlü’nün hazırlayıp yönettiği forum tartışma programı “Abbas Güçlü ile Genç Bakış” ta bu gece Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof Dr.
13 Şubat 2007
"Lületaşının havayı temizleme özelliği vardır. Emicidir. Lületaşından yapılan pipolar nikotini emdiği, dumanı süzdüğü için sigaranın zararını aza indirir."
13 Şubat 2007
Anadolu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün tanıtım çalışmaları sürüyor.
13 Şubat 2007
Avrupa Yürütme Kurulları toplantısının bu yılki konusu 'insan hakları ve düşünce özgürlüğü'
09 Şubat 2007
Kimyagerler Derneği ve Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümünün ortaklaşa düzenlediği Sertifikalı Kalite Eğitim Programı başladı.
08 Şubat 2007
İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Carlo Marsili, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Sürmeli’yi ziyaret etti.
08 Şubat 2007
Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Nezih Varcan, 2006 yılında 44 proje önerisinin kabul edildiğini ve bu projelere 7,5 milyon YTL’nin üzerinde mali destek
07 Şubat 2007
Yeni bir dil öğrenirken konuşma, yazma, dinleme kaygısının yanında okuma kaygısı da dil öğrenmede önemli bir faktör olarak bulunuyor.
07 Şubat 2007
Türkiye’deki muhasebe standartları, uluslararası muhasebe standartlarıyla bütünleştiriliyor.