09 Mayıs 2018
“Girişimcilikten Liderliğe Türk Mutfağının Uluslararası Başarısı” konferansı 9 Mayıs Çarşamba günü Kongre Merkezi Salon Anadolu'da gerçekleştirildi.
09 Mayıs 2018
"Akıllı Kentler-Bir Başarı Öyküsü REMOURBAN" konulu konferans 9 Mayıs Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
09 Mayıs 2018
2018 Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında ““Aşkın ‘Hu’ Hali: Yunus Emre” adlı konferans, 9 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirildi.
09 Mayıs 2018
Avrupa Uzaktan Eğitim Üniversiteleri Birliği (EADTU) Avrupa'nın lider çevrimiçi, açık ve esnek yükseköğrenim kurumları ve Avrupa üniversitelerinin modernizasyon gündeminin merkezinde yer
09 Mayıs 2018
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nün düzenlediği “Tarih Bölümü İftihar ile Sunar Öğrenci Projeleri Sunumu” 8 Mayıs Salı günü Edebiyat Fakültesi Turuncu
09 Mayıs 2018
Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Sanayi Odası (ESO) iş birliği ile bu yıl 11’incisi düzenlenen “Proje Fuarı ve Yarışması 2018” Eskişehir Sanayi Odası Fuaye Alanı'nda
08 Mayıs 2018
Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi tarafından “Bireysel Koçluk” konferansı 8 Mayıs Salı günü düzenlendi.
08 Mayıs 2018
Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi tarafından gerçekleştirilen “Uygulama Projeleri Sunum Etkinliği” 8 Mayıs Salı günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda
08 Mayıs 2018
Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü tarafından hazırlanan "Lif Sanatı Sergisi" 4 Mayıs Cuma günü, Neo Plus AVM Sergi Salonu'nda açıldı.
08 Mayıs 2018
“Aramızda Engel Yok” sloganıyla yola çıkan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından "2. Engelsiz Açıköğretim Çalıştayı" düzenleniyor.
07 Mayıs 2018
Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen “Yüksek Onur ve Onur Belgesi Takdim Töreni” 7 Mayıs Pazartesi günü Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda