07 Mayıs 2018
Teaching Writing in Context: Making Writing Assignments Engaging" konferansı Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
04 Mayıs 2018
Türkiye’de eğitim görmek isteyen ve Kosova’da okuyan lise son sınıf öğrencileri, yüksek lisans, doktora adayları Anadolu Üniversitesi’ni ziyaret ettiler.
03 Mayıs 2018
Anadolu Üniversitesi “3. Ulusal Uygulamalı Biyolojik Bilimler Kongresi” ve “4. Uluslararası Uygulamalı Biyolojik Bilimler Kongresi”ne ev sahipliği yapıyor.
03 Mayıs 2018
“Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programı (TechUP)”nın açılış toplantısı, Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
03 Mayıs 2018
“Filozof-Sanatçı Günleri” 3 Mayıs Perşembe günü Edebiyat Fakültesi Taciser Tüfekçi Sivas Konferans Salonu’nda başladı.
02 Mayıs 2018
Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin emekli Öğretim Elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Salih Zeki Uskan’ın cenaze töreni, 2 Mayıs Çarşamba günü Eczacılık Fakültesi’nde
02 Mayıs 2018
“Türkiye’de Göç Yönetimi: Aktörler ve Uygulamalar” paneli 30 Nisan Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009’da düzenlendi.
02 Mayıs 2018
Anadolu Üniversitesi Marketing Anadolu Kulübü tarafından bu yıl 18. Kez düzenlenen “Kampüste Marketing’18” etkinliği 29 Nisan Pazar günü Sinema Anadolu’da gerçekleştirildi.
02 Mayıs 2018
Anadolu Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji Kulübü tarafından “Siber Güvenlik ve Veri Bilimi" konulu eğitim ile "İnternet ve Bilgi Teknolojileri" başlıklı konferans gerçekleştirildi.
30 Nisan 2018
“Her Yönü İle Teknoloji ve Sosyal Medya Bağımlılığı” paneli 27 Nisan Cuma günü Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
30 Nisan 2018
Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü’nün düzenlediği Sosyal Sorumluluk Kongresi kapsamında Türkiye’nin önde gelen yardımlaşma kuruşlarının temsilcileriyle bir