16 Şubat 2018
"Üstün Başarı Ödülleri" kapsamında "Topluma Hizmet Ödülü"ne lâyık görülen Anadolu Üniversitesi, topluma hizmet ederek aldığı ödülün gereğini yerine getirmeye devam ediyor.
15 Şubat 2018
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Bakanlık Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Kooperatifçilik e-Sertifika Programı (KOOP-ES) Tanıtım Toplantısı'na katıldı.
14 Şubat 2018
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi’nde, üçüncü yılını tamamlayan Açık Bilim Seminerleri, lisansüstü öğrenciler ve öğretim elemanları tarafından büyük ilgi görüyor.
13 Şubat 2018
Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü Bilgilendirme Toplantısı 12 Şubat Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009'da gerçekleştirildi.
12 Şubat 2018
Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Eski Dekanı emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit Uçucu’nun cenaze töreni, 12 Şubat Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi Eczacılık
12 Şubat 2018
"Görsel Beyin Fırtınası Yöntemleriyle Atık Toplama Birimi Tasarım Fikirleri Geliştirme" çalıştayı, 10 Şubat Cumartesi günü Neo Plus AVM Galeri Salonu’nda gerçekleştirildi.
10 Şubat 2018
“3 Boyutlu Yazdırılmış Eserler Müzesi (3B-YEM)” projesi, başta dezavantajlı bireyler olmak üzere toplumun her kesimine dünyaca ünlü eserlere ulaşma olanağı sunuyor.
08 Şubat 2018
Anadolu Üniversitesi Hasan Polatkan Havalimanı’nda Acil Durum Tatbikatı 6 Şubat Salı günü gerçekleştirildi.
07 Şubat 2018
Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Merkezi Teknoloji Transfer Ofisi (ARİNKOM TTO) tarafından verilen BİGG – ANAÇ Teknogirişim Programı tanıtım toplantısı
07 Şubat 2018
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi ve Erasmus Kulübü (ESN) tarafından 7 Şubat Çarşamba günü, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009’da Oryantasyon