04 Şubat 2018
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Suriye sınırında sürdürülen Zeytindalı Harekâtı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
02 Şubat 2018
"Uzlaştırmacılık Eğitimi Kursiyerler Toplantısı" 1 Şubat Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009'da gerçekleştirildi.
26 Ocak 2018
Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde kurulan “Resim Atölyesi”nin açılışı Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
25 Ocak 2018
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Kuzey Amerika Programları Güz dönemi dönem sonu sınavları başarıyla tamamlandı.
23 Ocak 2018
Anadolu Üniversitesi,“Rekabetçi Sektörler 2. Dönem Çağrı Sonuçları” kapsamında 23 Ocak Salı günü Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan tarafından önemli bir protokole imza attı.
22 Ocak 2018
Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi son sınıf öğrencileri, 17 Ocak Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Yunusemre Gözlemevi Gezegen Araştırmaları Simülasyon Modülü'nde çalıştay
22 Ocak 2018
Eczacılık Fakültesi’nin kuruluşunun ‘’50. Yıldönümü Etkinlikleri’’ kapsamında yapılan Bilimsel Bitki Ressamlığı Başlangıç Kursu 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirildi.
22 Ocak 2018
Üstün Yetenekliler Eğitim Programları(ÜYEP) tanımlama sınavı 20 Ocak Cumartesi günü Eğitim Fakultesi E blok’ ta gerçekleşti
20 Ocak 2018
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Eskişehir'de yaşanan trafik kazası dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı.
19 Ocak 2018
​Açıköğretim Sistemi mezunları tarafından yoğun ilgi gören Anadolu Üniversitesi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına 5 yeni program daha eklendi.
18 Ocak 2018
Anadolu Üniversitesi ARİNKOM aracılığıyla 18 Ocak Perşembe günü Kongre Merkezi Mavi ve Kırmızı Salonda eş zamanlı olarak ‘’Uzay ve Ulaşım’’ alanlarında bilgilendirme