22 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi “2019-2023 Dönemi Stratejik Planlama Süreci Arama Konferansı” 21 Ekim Cumartesi günü Yeni Öğrenci Yemekhanesinde gerçekleştirildi.
22 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesinin 21 Ekim Cumartesi günü Merkez Yemekhane'de düzenlediği kahvaltıda, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, uluslararası öğrencilerle bir araya
20 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi “Kariyer Günleri 1” adlı konferans, Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirildi. Konferansa pek çok öğretim elemanı ve öğrenci
20 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Boğaziçi Üniversitesi'nde 13-14 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen “Dördüncü Beyaz Baston ve Erişilebilirlik Festivali”ne katıldı.
19 Ekim 2017
"Başarıya Giden Yolda Motivasyon" konulu seminer 19 Ekim Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi.
18 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Eti Şirketleri Onursal Başkanı Firuz Kanatlı'nın vefatı dolasıyla bir taziye mesajı yayımladı.
18 Ekim 2017
"Eğitim Bilimleri Enstitüsü Çalıştayı" 18 Ekim Çarşamba günü Eğitim Bilimleri Enstitüsünde başladı.
18 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin 18 Ekim Çarşamba günü düzenlediği ‘’Bağımsızım Çünkü Çalışıyorum’’ adlı tanıtım toplantısı Anadolu Üniversitesi Öğrenci
18 Ekim 2017
“Yurtdışı Açıköğretim Fakültesi Öğrencileriyle Gerçekleştirilen Fotoğraf Yarışmasının Kültürel Değerlerin Paylaşımına Etkisi” başlıklı proje dâhilinde düzenlenen
18 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Hakkari Çukurca’da şehit düşen Eskişehirli Piyade Uzman Çavuş Seçkin Arıkan için taziye mesajı yayımladı.
17 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezinin (PDRM) düzenlediği "Sınav Kaygısı Semineri" 17 Ekim Salı günü, PDRM Seminer Salonunda gerçekleştirildi.