13 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Sosyal Politika Kulübü tanışma toplantısı, 12 Ekim Perşembe günü İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde gerçekleştirildi.
12 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemine yapılan 'İkinci Üniversite' kayıtları geçen yıla göre yüzde 23,5 arttı.
12 Ekim 2017
"Etkili Ders Çalışma Becerileri" konulu seminer, 12 Ekim Perşembe günü Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi Seminer Salonunda gerçekleştirildi.
12 Ekim 2017
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Anadolu Üniversitesi ve Türk Dünyası Vakfının ortak projesi “Eskişehir Düşünce Okulu Projesi”nin açılışı
12 Ekim 2017
4. Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji Konferansı, Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşiyor.
4.UDMSK açılışında bilim insanları ve uygulayıcılar bir araya geldi
11 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Kitap Satış Kafe, akademik yılın başlamasıyla birlikte örgün öğrencilerinin yanı sıra öğretim elemanları tarafından da yoğun ilgi gördü.
11 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Doğa Sporları Kulübünün düzenlediği "Teorik Eğitim" 10 Ekim Salı günü Öğrenci Merkezi’nde gerçekleştirildi. Eğitime kulüp yönetimi ve üyeleri katıldı.
10 Ekim 2017
"Girişkenlik ve Hayır Diyebilme Semineri" 10 Ekim Salı günü, PDRM Seminer Salonunda gerçekleştirildi.
10 Ekim 2017
29. Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunları’ndan başarıyla dönen Anadolu Üniversitesinin ödüllü sporcuları, Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan'ı makamında ziyaret ettiler.
10 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik yüz yüze derslerin Güz Dönemi, tüm yurtta başlıyor.