15 Eylül 2017
“İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” 15 Eylül Cuma günü Kongre Merkezi Salon Anadolu'da gerçekleştirildi.
15 Eylül 2017
Anadolu Üniversitesi ve Japonya Kumamoto Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği “Bioorganic Medical Chemistry and Natural Products" çalıştayı gerçekleştirildi.
12 Eylül 2017
“İkinci Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi” 6-7 Eylül tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.
11 Eylül 2017
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, resmi sosyal medya sayfasından canlı yayınlara başlayarak program koordinatörleri ve öğrencileri buluşturdu.
07 Eylül 2017
Türkiye 2’nciliği elde eden Hidroana ekibi Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı makamında ziyaretti.
05 Eylül 2017
Açıköğretim Sistemi öğrencilerine yepyeni ders malzemeleri üretebilmek amacıyla Greenbox (yeşil perde) stüdyosu kuruldu.
05 Eylül 2017
Anadolu Üniversitesi Hidrojenli Araç Projesi Aracı (HİDROANA), TÜBİTAK Efficiency Challenge 2017 yarışında "Hidrojen Şehir" konseptinde "Performans Alanı"nda Türkiye 2’ncisi oldu.
05 Eylül 2017
Açıköğretim Sistemi, İlahiyat/Arapça Önlisans Programı, Uluslararası İlişkiler/İngilizce Lisans Programı ve İşletme/İngilizce Lisans Programı ile yabancı dilde eğitim vermeye
05 Eylül 2017
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyor.
01 Eylül 2017
Rektör Gündoğan, Eskişehir'in Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
31 Ağustos 2017
Anadolu Üniversitesi Aksaray Konukevinde engellilerle ilgili Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri ile bir araya gelindi.