14 Ağustos 2017
Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü'nde hem bozulan imalatların yenilenmesi hem de standartlara uygun hale getirilmesi amacıyla başlatılan kaldırım çalışmalarında yavaş yavaş sona
14 Ağustos 2017
“Maya Hücre Fabrikaları ile Taksol Öncülerinin Üretimi” projesi 1001- Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında TÜBİTAK’ta kabul edilen 3 proje
11 Ağustos 2017
Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aysun Özkan’ın yürütücülüğünü yaptığı, proje TÜBİTAK tarafından kabul edildi.
11 Ağustos 2017
ARİNKOM TTO tarafından 10 Ağustos Perşembe günü ANAÇ Ön Kuluçka Merkezinde “Institutional Links Çağrısı Katip Çelebi-Newton Fonu Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.
09 Ağustos 2017
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, atölye çalışmaları ve deneylerle öğrenme fırsatı sunuyor.
08 Ağustos 2017
Anadolu Üniversitesi Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Anabilim Dalı doktora öğrencisi Balca Ağaçsapan, ESRI Young Scholars Yarışması’nda Türkiye birincisi oldu.
08 Ağustos 2017
Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü tarafından Bursa'da jeofizik araştırmalar başlatıldı.
07 Ağustos 2017
"Anadolu Üniversitesi Fikrî ve Sınaȋ Mülkiyet Hakları, Teknoloji Transferi ve Bilginin Ticarileştirilmesi Politika ve Esasları" 18 Temmuz tarihi itibariyle yürürlüğe girdi.
03 Ağustos 2017
Bu yıl 29'uncusu düzenlenecek olan Üniversite Olimpiyatlarında Anadolu Üniversitesini temsil edecek olan milli tekvandocular, Açıköğretim Fakültesini ziyaret etti.
02 Ağustos 2017
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisi Azra Kaya 24-30 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 27. Young Musician International Competition ‘Città di Barletta’da ''İkincilik
02 Ağustos 2017
1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında kabul edilen TUBITAK projeleri arasında bu yıl Anadolu Üniversitesi'nden Prof. Dr. Yavuz Akbulut'un projesi de