04 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi Gastronomi Kulübü ve LÖSEV Derneği iş birliğiyle düzenlenen “Çocuklar ile Cupcake Şenliği” 3 Mayıs Çarşamba günü, Turizm Fakültesi Bahçesi’nde düzenlendi.
04 Mayıs 2017
“Tahkim Avukatlığı Farazi Dava Yarışması”nda Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi pek çok üniversiteyi geride bırakarak 3’üncülük ödülünü kazandı.
04 Mayıs 2017
“2016-2017 Öğretim Yılı Güz Dönemi Onur ve Yüksek Onur Belgesi Dağıtım Töreni”, 3 Mayıs Çarşamba günü Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi.
04 Mayıs 2017
“Modern Dansın Doğuşu ve Düşünsel Arka Planı” adlı seminer, 3 Mayıs Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
04 Mayıs 2017
Frankfurt Fulda’da doğup büyüyen Türk öğrencileri, Türk eğitim sistemini tanımak üzere yaptıkları Köln seyahatinde Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa Bürosu’nu ziyaret ettiler.
04 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Batı Avrupa Programları, Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenen 23 Nisan Şöleni’nde kurulan stantta tanıtıldı.
04 Mayıs 2017
Kanal 26 ekranlarında yayınlanan “Anadolu Üniversitesi ve Spor” programı, 3 Mayıs Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi TV Yapım Merkezi Stüdyoları’nda çekildi.
04 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Anatolia Aero Desıgn takımı, Uluslararası İnsansız Hava Aracı Tasarım Yarışması Sae Aero Design East 2017 de biri altın ikisi
03 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Birimi (ARİNKOM TTO) tarafından, Proje Tabanlı Staj Programı’nın (PTS) 5. Sertifika Töreni ve Sergisi, 2 Mayıs Salı günü
02 Mayıs 2017
Doç. Dr. Cem Sevik, Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı (BAGEP) kapsamında fizik alanında 30 bin TL’lik araştırma bütçesi ile ödüllendirildi.
02 Mayıs 2017
"Matematiğin Gözünden IMAGINARY" sergisi, Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi'nde açıldı.