08 Mayıs 2017
“İTB 592 Kodlu Seminer Dersi Öğrenci Sunumları” 8 Mayıs Pazartesi günü Fen Fakültesi Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi.
08 Mayıs 2017
“Otomotiv Sektörü ve Otomotiv Teknolojileri” konulu konferans, 6 Mayıs Cumartesi günü Salon 2009’da gerçekleştirildi.
08 Mayıs 2017
“Eğitim Fakülteleri Lisans Programlarını Güncelleme” çalıştayı, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde 5 Mayıs Cuma günü gerçekleştirildi.
08 Mayıs 2017
Uluslararası Yönetici Asistanları (International Management Assistants - IMA) Türkiye Organizasyonu, İletişim Bilimleri Fakültesi'nde gerçekleştirildi.
06 Mayıs 2017
“Mühendislik Fakültesi Proje Fuarı ve Yarışması” 5 Mayıs Cuma günü Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi İş ve Ticaret Merkezi Alanı’nda gerçekleştirildi.
05 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan ile TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş. (TEİ) Genel Müdürü Mahmut Akşit, “Metal Malzemeler Test Laboratuvarı” hakkında 5 Mayıs Cuma bir
05 Mayıs 2017
Fen Fakültesi son sınıf öğrencilerinin projelerinin yer aldığı “Uygulama Projeleri Sunum Etkinliği”, 5 Mayıs Cuma günü Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda Anadolu Üniversitesi
05 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü'nün “Üniversiteye Veda Etkinliği” 5 Mayıs Cuma günü Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirildi.
05 Mayıs 2017
“Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Engelli Öğrenci Çalıştayı” 5 Mayıs Cuma günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKM) Oda Tiyatrosu Salonu’nda gerçekleştirildi.
04 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında ‘’Toplumun Engellilere Bakış Açısı’’ etkinliği, 4 Mayıs Perşembe günü Eskişehir Özdilek AVM'de
04 Mayıs 2017
Bu sene Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen 6. “Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu ” 4 Mayıs Perşembe günü Öğrenci Merkezi Salon 2016’da