14 Nisan 2017
Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Kültür Sanat Muhabirleri Derneği’nin düzenlediği “Kültür Sanat Söyleşisi”nin konuğu Yazar Mehmet Doğan oldu.
14 Nisan 2017
“Havacılıkta Yer Hizmetleri” konferansı, 15 Nisan Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Mustafa Öç Salonu’nda gerçekleştirildi.
14 Nisan 2017
"Antarktika İzlenimleri, Likenci Gözüyle Beyaz Kıta" başlıklı konferans Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da 14 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirildi.
14 Nisan 2017
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi son sınıf öğrencileri müzik eğitiminde fırsat eşitsizliğine karşı proje hazırladılar.
14 Nisan 2017
“Türkiye sanayi ve hizmet sektörlerindeki firmaların dünya ticaretine entegrasyonu ve rekabetçiliği” konulu projenin bilgilendirme toplantısı, İktisat Fakültesi’nde gerçekleştirildi.
14 Nisan 2017
‘’Turizm Endüstrisinde Çalışanların Mesleki Sorunları’’ isimli panel, 13 Nisan Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Amfi 4’te gerçekleştirildi.
13 Nisan 2017
“Eğitim Programlarının İncelenmesi Semineri” 12 Nisan Çarşamba Günü Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Şefik Yaşar Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
13 Nisan 2017
“Erasmus Bilgilendirme Toplantısı”, 12 Nisan Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009'da gerçekleşen gerçekleştirildi.
13 Nisan 2017
Mutfak Sanatları Akademisi Kurucusu Mehmet Kemal Aksel’in konuşmacı olarak katıldığı “Daha iyi ol” başlıklı konferans, 12 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirildi.
13 Nisan 2017
“Bilgi toplumundan duygu toplumuna” başlıklı konferans, 12 Nisan Çarşamba günü Eğitim Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
12 Nisan 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü ile Eskişehir Barosu arasında yaz stajını içeren iş birliği protokolü imzalandı.