31 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı tarafından düzenlenen “Eğitimde Vaka Metodu” çalıştayı 31 Mart Cuma günü İİBF Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.
30 Mart 2017
Kosova Prizren ‘Ukshin Hoti’ Üniversitesi Rektörü ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti.
30 Mart 2017
“Ortaçağ’da Türk Dönemi’nde Evren Algısı ve Mimari Tasarım” adlı konferans 29 Mart Çarşamba günü düzenlendi.
30 Mart 2017
53. Kütüphaneler Haftası kapsamında “İnsan Her Yerde Okur” temalı kitap okuma şenliği, 29 Mart Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Merkez Kütüphane önünde gerçekleştirildi
30 Mart 2017
Yaklaşık 1,5 milyon öğrenciye uzaktan öğrenim hizmetleri sunan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminin son dönemlerde sunduğu yeni olanaklardan biri olan “Açık Kütüphane”
27 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “Zirveye Giden Yol” söyleşisi gerçekleştirildi.
27 Mart 2017
Kosova Prizren ‘Ukshin Hoti’ Üniversitesi Rektörü ve beraberindeki heyet, 27 Mart Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’a nezaket ziyaretinde bulundu.
27 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünün düzenlediği “Suluboya Çalıştayı” 27 Mart Pazartesi günü başladı.
27 Mart 2017
Kedi Miyavlaması Sendromu paneli, 24 Mart Cuma günü Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşirildi.
27 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Kütüphane Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
27 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.