07 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
06 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından 28. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Maliye Bakanlığı'nda Kariyer İmkanları” konferansı
06 Mart 2017
Havacılık Parkı tarafından düzenlenen “Tayyareci Vecihi Hürkuş ve Eskişehir” adlı konferans, 3 Mart Cuma günü Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Mustafa Öç Konferans
06 Mart 2017
AEGEE Eskişehir tarafından düzenlenen Proje Yazımı ve Yönetimi Eğitimi, 3-5 Mart günleri arasında Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon'da gerçekleştirildi.
06 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi, son yıllarda eğitim-öğretim ve araştırma altyapısına yaptığı önemli yatırımların ve gayretlerin meyvesini, nitelikli bilimsel yayın sayılarındaki tarihi
06 Mart 2017
“Women Techmakers Eskişehir İnternational Women Days 2017” söyleşisi, 4 Mart Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016'da gerçekleştirildi.
06 Mart 2017
"2. Endüstriyel Tasarım Öğrencileri Buluşması" 4 Mart Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKM) Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirildi.
03 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsünün düzenlediği “Deprem Haftası Etkinliği” kapsamında 3 Mart Cuma günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde Seminer, Panel ve
03 Mart 2017
KYK\Akademi programı kapsamında hazırlanan “Bilgiden Bilince (Farkındalık) Konferansı”, 2 Mart Perşembe günü Öğrenci Merkezi Salon 2009’da gerçekleştirildi.
02 Mart 2017
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, 2 Mart Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’a nezaket ziyaretinde bulundu.
02 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Engelsiz Mekanizma Öğrenci Topluluğu, hazırladığı kanun taslağı ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) çeşitli ziyaretler