09 Mart 2017
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğrencilerinin "Kütüphane Mekanlarına Yönelik Çağdaş Yaklaşımlar" başlıklı sergisi, 8 Mart Cuma günü Anadolu Üniversitesi
09 Mart 2017
Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı ve yönetim kurulu, 8 Mart Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’a nezaket ziyaretinde bulundu.
09 Mart 2017
ARİNKOM TTO ve AKAUM'un düzenlediği "Bilimde Kadın Mucitler" paneli ve proje sergisi, 8 Mart Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009'da gerçekleştirildi.
08 Mart 2017
“Yüzler Suretler Lif Sanatı Sergisi” Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sergi Salonu’nda, 8 Mart Çarşamba günü sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
08 Mart 2017
Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA), 8 Mart Çarşamba günü İstanbul CNR Expo Yeşilköy’de kapılarını ziyaretçilerine açtı.
08 Mart 2017
Dünya Havacı Kadınlar Haftası kapsamında düzenlenen “Kız Ortaokul Öğrencilerine Model Uçak Kursu” 7 Mart Salı günü, Anadolu Üniversitesi Havacılık Parkında gerçekleştirildi.
08 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Konaklama İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, “Yılın En İyi Üniversite Ekibi” kategorisinde altın madalya ve bir kupa almaya layık
08 Mart 2017
“2. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı – ISIF’17” 2 – 4 Mart tarihleri arasında İstanbul WOW Convention Center’da gerçekleştirildi.
07 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (AKAUM) tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, “Kadına Dair” adlı panel
07 Mart 2017
Yaklaşık 1,5 milyon öğrencisi bulunan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminin İkinci Üniversite Programları kentte eğitim veren liselerde anlatılıyor.
07 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı 15. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Yarışması’ndan 15 madalya ve 1 kupa ile döndü.