12 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Endüstri İlişkileri ve Sosyal Politika Kulübü tarafından düzenlenen “Ben Bugün Sendika Gördüm 1” etkinliği, 9 Aralık Cuma günü gerçekleştirildi.
12 Aralık 2016
Azerbaycan 3. Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev, düzenlenen anma gecesi ile anıldı.
12 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü tarafından düzenlenen “Kampüste LÖSEV” etkinliği 9 Aralık Cuma Günü Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu’da
11 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 15 Temmuz darbe girişiminde yaralanarak gazi olan Arif Kılınç’a, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
11 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırıları dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
10 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi ile Yunus Emre Enstitüsü arasında 9 Aralık Cuma günü iş birliği protokolü imzalandı.
09 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
09 Aralık 2016
Türkiye’nin ilk yerli zekâ ölçeği Anadolu-Sak Zekâ Ölçeği (ASİS), 8 Aralık Perşembe günü İstanbul Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi’nde düzenlenen tanıtım toplantısıyla
08 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” 8 Aralık Perşembe günü Odunpazarı Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
08 Aralık 2016
Tayini çıkan Eskişehir Vali Yardımcıları Hamdi Bilge Aktaş, Günhan Yazar, İsmail Kürekçi ve Odunpazarı Kaymakamı Selim Parlar Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’a veda ziyaretinde
08 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal'ı makamında ziyaret etti.