21 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi’nin düzenlediği, “Erasmus+ Ortak Ülkeler Hareketliliği Tanıtım Toplantısı”, 20 Aralık Salı günü Öğrenci Merkezi Salon
20 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, 19 Aralık Pazartesi günü “Evin Hâlleri” adlı bir konferans düzenledi.
20 Aralık 2016
AEGEE-Eskişehir (Avrupa Öğrencileri Forumu Kulübü) "8’inci Olağanüstü Genel Kurulu", 17 Aralık Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Mavi Salon’da gerçekleştirildi.
19 Aralık 2016
“Geleceğin Yönetiminde Kritik Başarı Faktörleri ve İç Denetim Üzerine Kariyer Fırsatları” paneli, 19 Aralık Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi İİBF Konferans Salonu’nda
19 Aralık 2016
“Starigo ve Yaratıcılık” eğitimi, 18 Aralık Pazar günü Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
19 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Girişimcilik Kulübü'nün düzenlediği ve geleneksel hâle gelen “Girişimcilik Zirvesi” 17-18 Aralık tarihlerinde kapılarını 4’üncü kez katılımcılara açtı.
19 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO) tarafından Pazarlama Programına dâhil edilen “Satın Alma” dersi kapsamında öğrencilerin gelişimlerine yönelik olarak birim
19 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Endüstri ve Verimlilik Kulübünün katkılarıyla bu yıl 6’ncı kez düzenlenen “İnteraktif İnsan Kaynakları Semineri” Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da
17 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Kayseri'de meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
16 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Sosyal İnovasyon Kulübü’nün düzenlediği “Hayat Farklılıklarla Güzeldir” adlı söyleşi 15 Aralık Perşembe günü, Yunus Emre Kampüsü Kongre Merkezi Kırmızı
15 Aralık 2016
“Erasmus+ Proje Sonuçlarının Yaygınlaştırılması ve Kullanılması Toplantısı, 14 Aralık Çarşamba günü Ankara'da gerçekleştirildi.