29 Ağustos 2022
Üniversitemizde başarı kazanan fakülte, yüksekokul ve merkezlere ödülleri Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal tarafından tevdi edildi.
29 Ağustos 2022
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
28 Ağustos 2022
TÜBA TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri sahiplerini buldu.
26 Ağustos 2022
Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi paydaşlığında Uygulamalı Eğitimde İnsan-Bilgisayar Etkileşimi Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi
24 Ağustos 2022
Anadolu Üniversitesi’ne bağlı örgün eğitim veren fakülte ve yüksekokullara yerleştirilen öğrenciler 21-26 Ağustos tarihleri arasında kayıtlarını yaptırmaya devam ediyor.
23 Ağustos 2022
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri bu yıl da akademik dönemi pek çok etkinlik ile dolu dolu geçirdi.
23 Ağustos 2022
Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ali Yeldan, Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal’a nezaket ziyaretinde bulundu.
22 Ağustos 2022
Anadolu Üniversitesi örgün eğitimde olduğu kadar Açıköğretim Sistemiyle açık ve uzaktan öğrenimde de Türkiye’nin öncü eğitim kurumlarından biri olmaya devam ediyor.
18 Ağustos 2022
Anadolu Üniversitesi, 2022-2023 akademik döneminde de öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor.
17 Ağustos 2022
Anadolu Üniversitesi, başarı düzeyleri yüksek olan öğrencilerin en çok tercih ettiği üniversitelerin başında gelmeye devam ediyor.
12 Ağustos 2022
USP kariyer olanaklarına erişmede fırsat eşitliğini desteklerken aynı zamanda staj uygulamalarını sadece zorunlu staj gerektiren bölümlerle sınırlı kalmadan tüm bölümlere