22 Temmuz 2022
Araştırma Seminerleri (ARSEM) 2022 Yaz Dönemi Eğitimleri kapsamında, Anadolu Üniversitesi İİBF Konferans Salonunda iki önemli panel, katılımcılara yönelik ücretsiz bir şekilde
22 Temmuz 2022
Zirve söyleşilerinin çevrim içi ilk yayın konuğu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü mezunu Çağdaş Onur Öztürk oldu.
21 Temmuz 2022
Bugün büyük ölçüde gizemini koruyan uygarlıklar arasında yer alan Frigler ile ilgili olarak Yazılıkaya/Midas Kale’den elde edilecek arkeolojik veriler, bu uygarlığa dair giz perdesini
21 Temmuz 2022
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi kuruluşunun 40. yılını düzenlenen söyleşi ile kutladı.
20 Temmuz 2022
Üç üniversiteyi tek bir çevrimiçi platformda buluşturan “Tercihim Eskişehir” bu yılda üniversite adayı öğrencilere yol gösteriyor.
20 Temmuz 2022
Mesleğinde uzun yıllardır başarılı bir şekilde ilerleyen Uzman Diş Hekimi Aykut Kanat, 2021 yılında Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık
20 Temmuz 2022
​Times Higher Education Yüksek Öğretim Dünya Üniversite Sıralaması 2022 yayınlandı.
20 Temmuz 2022
Anadolu Üniversitesi ile Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Eğitimde İş Birliği” protokolü imzalandı.
20 Temmuz 2022
New York Tirana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan Erdemir, Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında ziyaret etti.
18 Temmuz 2022
Anadolu Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen Araştırma Seminerleri (ARSEM) Yaz Dönemi Eğitimleri başladı.
15 Temmuz 2022
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.