18 Aralık 2006
Anadolu Üniversitesi'nin kurucusu Prof. Dr. Orhan Oğuz, İletişim Bilimleri Fakültesi'ndeydi.
18 Aralık 2006
“Soğuk Savaş Sonrası NATO” konulu konferansta konuşan Hikmet Çetin, terör sorununun bir yerlere asker gönderilerek çözülemeyeceğinin altını çizdi.
18 Aralık 2006
Yapı malzemelerinin içine katılacak maddeyle, bakterilerin günlük hayatta kullandığımız malzemelerde üremesi önlenecek.
18 Aralık 2006
Yenilenemez olan fosil enerji kaynaklarına alternatif enerji kaynakları üzerine çalışmalar yürüten bilim insanları, keten tohumundan enerji elde etmeyi başardı.
18 Aralık 2006
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi'nin öğrenci seminerleri devam ediyor.
15 Aralık 2006
“Analitik kimyanın arkeolojik uygulamaları” kongre merkezinde konuşuldu.
15 Aralık 2006
ANFO Başkanı Mustafa Deniz, Muğla'nın gündelik hayatından portreler sunan çalışmasını fotoğraf severlerle paylaştı.
15 Aralık 2006
Halk Kültüründe Giyim-Kuşam ve Süslenme Uluslarası Sempozyumu açılışı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde yapıldı.
14 Aralık 2006
Geride bırakmaya hazırlandığımız 2006 yılı içerisinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda derece alan Anadolu Üniversitesi öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Fevzi Sürmeli tarafından
14 Aralık 2006
Anadolu Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Yüksekokulu’nda düzenlenen “Tasarımda İnsan Metaforları” adlı seminere konuşmacı olarak Bilkent Üniversitesi öğretim üyelerinden Aren Emre
14 Aralık 2006
Hava Kuvvetleri Komutanı Faruk Cömert, Anadolu Üniversitesi’ndeydi.