09 Ocak 2007
Anadolu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nde 2005 – 2006 öğretim yılı bahar döneminde onur ve yüksek onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri törenle
09 Ocak 2007
Eğitim Fakültesi’nde Desen 1 ve Çözümsel Desen derslerini alan öğrenciler çalışmalarını sergiliyor.
09 Ocak 2007
Türkiye’nin ilk yerli belgesel kanalı olan İz TV’de yayınlanan Gidiş Dönüş programının trenle Anadolu'yu gezen ekiib bu kez Anadolu Üniversitesi Medya Merkezi'ndeydi.
09 Ocak 2007
Türkiye'deki üniversiteler arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimini sağlayacak olan ‘Türk Yüksek Öğretim Kurulları Arasındaki Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişimi
08 Ocak 2007
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından “Yurdaer Altıntaş” adlı bir grafik sergisi düzenleniyor.
08 Ocak 2007
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi'nin öğrenci seminerleri devam ediyor.
06 Ocak 2007
BESYO öğrencileri, ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yatmakta olan hasta çocuklarla dayanışma için çeşitli etkinlikler düzenliyor
29 Aralık 2006
Yunusemre Kampüsü Cumhuriyet Kapısı önündeki üst geçit, bir çok kazaya sahne olan yolda karşıdan karşıya güvenle geçme olanağı sunuyor.
28 Aralık 2006
Haber1 ve Memleket Haber okurları, Anadolu Üniversitesi'ni yılın üniversitesi seçti.
28 Aralık 2006
Yeni yıl ve kurban bayramı öncesi düzenlenen törende Rektör Prof. Dr. Fevzi Sürmeli, Anadolu Üniversitesi mensuplarının bayramını kutladı.