27 Aralık 2006
Anadolu Üniversitesi’nin çalışmalar yürüttüğü Şarhöyük’ten çıkarılan kalıntılar TÜBİTAK Projesi kapsamında değerlendiriliyor.
26 Aralık 2006
Hukuk Fakültesi Duruşma Salonu’nda düzenlenen konferansta tüketici kanunu, tüketici heyeti ve tüketici mahkemeleri konuşuldu.
26 Aralık 2006
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görmekte olan çocuklar, yeni yılı Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin gönüllü olarak düzenlediği eğlenceyle
26 Aralık 2006
Araştırmalarını Teksas AEM Üniversitesi'nde sürdüren Prof. Dr. Tahir Çağın, İleri Teknolojiler Araştırma Birimi'nin düzenlediği seminerin konuğuydu.
26 Aralık 2006
Açıköğretim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ekrem Tufan, Davranışsal Finans adlı bir kitap yayınladı.
26 Aralık 2006
Sanat Tarihi Bölümü 1.sınıf öğrencileri 24 Aralık Pazar günü, kültür varlıkları ile ünlü İznik’i ziyaret etti.
26 Aralık 2006
Toplantıda uygulama öğretmenleri tarafından özellikle öğrenci sayısının fazlalılığı dile getirildi.
25 Aralık 2006
Marketing Anadolu Kulübü pazarlama sektörünün “en”lerini Anadolu Üniversitesi’ne konuk etti
25 Aralık 2006
Seminerde Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerinin dünü, bugünü ve yarını konuşuldu.
24 Aralık 2006
İzmir Kordon Boyu’nun, İzmirlilerin rahatça kullanabileceği alternatif bir alana dönüşme süreci bir çalışmaya konu oldu.
24 Aralık 2006
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi'nin öğrenci seminerleri devam ediyor.