Kampüs

22 Eylül 2021
Anadolu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Geleneksel Personel Ayak Tenisi Turnuvası” grup maçları başladı.
18 Eylül 2021
Sivrihisar Eğitim Vakfı Başkanı Bekir Kalır ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında ziyaret etti.
17 Eylül 2021
Anadolu Üniversitesi, Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal’ın girişimleri ile hayata geçen, EDEV Anadolu Üniversitesi Başarı Bursları ile öğrencilere birçok farklı kategoride karşılıksız
17 Eylül 2021
Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Anadolu Üniversitesi, Ahmet Yesevi Üniversitesi ve İstanbul Sultanbeyli Belediyesi tarafından organize edilen “Ahi Evran ve Ahilik Çalıştayı”
14 Eylül 2021
ARİNKOM TTO - Sanayi İş birliği Koordinatörü ve ANATEK A.Ş. Genel Müdürü Yeliz Erkoç Kök, Registered Technology Transfer Professional (RTTP) unvanını almaya hak kazandı.
14 Eylül 2021
Prof. Dr. Serap Erdoğan moderatörlüğünde hazırlanan “Serebrum” programının ilk konuğu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Torun oldu.
10 Eylül 2021
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın düzenlediği Özel Yetenek Sınavlarının birinci aşaması başladı.
09 Eylül 2021
Eskişehir’in köklü yükseköğretim kurumu olan Anadolu Üniversitesi, başarı düzeyleri yüksek olan öğrencilerin en çok tercih ettiği üniversitelerin başında gelmeye devam ediyor.
07 Eylül 2021
TÜDAM tarafından her ay düzenlenen “İlgiden Duyguya, Duygudan Ruha Türk Dünyası Kültür Sanat Etkinlikleri"nin yedincisi çevrim içi olarak gerçekleşti.
06 Eylül 2021
Anadolu Üniversitesi, pandemi koşulları kapsamında aldığı tedbirleri, 2021 YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayan kayıt süreci için de titizlikle uygulamaya devam
02 Eylül 2021
TÜDAM, yöneticiliğini TÜDAM Müdürü Prof. Dr. Kemal Polat’ın yürüttüğü “30 Ağustos Zaferi’nin Anlam ve Önemi” isimli bir söyleşi ve ve dinleti düzenledi.