25 Ekim 2021
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Öğrenci Kulüpleri Şenliği’nde 41 öğrenci kulübü açtıkları stantlarla kulüp faaliyetlerini
22 Ekim 2021
Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi (AKM), “1620: Çek Protestanların İmparatora karşı ayaklanması” başlıklı derse ev sahipliği yaptı.
22 Ekim 2021
Anadolu Üniversitesi köklü akademik geçmişi, yürüttüğü bilimsel, kültürel ve sosyal çalışmaların yanı sıra kampüsüyle aday öğrenciler tarafından her zaman olduğu gibi bu yılda
22 Ekim 2021
YÖKAK Yükseköğretim Öğrencileri Kalite Komisyonu tarafından düzenlenen “Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Sistemi ve Öğrenci Katılımı Semineri” Eskişehir Teknik
22 Ekim 2021
“Anadolu Üniversitesi 2020 Makale Performans, Akademik Başarı ve Akademik Üstün Başarı Ödülleri” Anadolu Üniversitesi AKM'de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.
21 Ekim 2021
Türk eğitimine büyük katkılar sunan Prof. Dr. Oğuz için Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde (AKM) cenaze töreni düzenlendi.
18 Ekim 2021
“Anadolu Üniversitesi 2020 Makale Performans, Akademik Başarı ve Akademik Üstün Başarı Ödülleri” gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak.
18 Ekim 2021
​Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Bölümlerini 2021 YKS puanlarıyla birincilikle kazanan öğrenciler için Turizm Fakültesi’nde başarı belgesi takdim töreni düzenlendi.
18 Ekim 2021
Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Şehir Hastanesi palyatif bakım servisinde tedavi gören hastalar için Dünya Palyatif Bakım Günü’nde moral ve destek konseri düzenledi.
15 Ekim 2021
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü tarafından, öğrenci kulüplerinin katılımıyla tanışma toplantısı gerçekleştirildi.
14 Ekim 2021
Doç. Dr. Bahtiyar Eraslan Çapan’ın yürütücülüğünü yaptığı BAP ile engelli kardeşe sahip normal gelişim gösteren çocukların sorunlarının anlaşılması amaçlanıyor.