21 Ağustos 2021
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi’nin hayata geçirdiği sınavsız İkinci Üniversite, hayalleri bir diplomaya sığmayanlar için ön lisans ve lisans programlarına sınavsız kayıt
21 Ağustos 2021
2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı için yeni öğrencilerini belirleyecek olan Devlet Konservatuvarı, 26 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında özel yetenek sınavı gerçekleştirecek.
19 Ağustos 2021
ETO Başkanı Metin Güler, Anadolu Üniversitesinin yeni eğitim-öğretim döneminde hibrit eğitim kararı almasının ardından Rektör Erdal’ı ziyaret ederek, görüşlerini iletti.
17 Ağustos 2021
Anadolu Üniversitesi yürütücülüğünde devam eden URAYSİM Projesi hakkında Anadolu Raylı Ulaşım Sistemleri Kümelenmesi (ARUS) üyeleriyle geniş kapsamlı bir değerlendirme toplantısı
17 Ağustos 2021
Anadolu Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi iş birliğiyle 31 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında Araştırma Seminerleri Yaz Okulu (ARSEM 2021-Yaz)
16 Ağustos 2021
Anadolu’da “Üniversite Tanıtım” günleri
11 Ağustos 2021
VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
11 Ağustos 2021
Tercih sürecinde aday öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören Anadolu Üniversitesi, örgün eğitim programlarına 2 yeni program daha ekledi.
10 Ağustos 2021
Türkiye’nin açık ve uzaktan öğrenmede öncü kurumu olan Açıköğretim Sistemi (AÖF) tercih döneminde yeni açılan programlarına ilk öğrencilerini alacak olmanın heyecanını
10 Ağustos 2021
Anadolu Üniversitesi, “Anadolu Uluslararası Öğrenci Destek Bursu” ile uluslararası öğrencilerin de yanında yer alıyor.
09 Ağustos 2021
“Tercihim Eskişehir” platformunda bu yıl 3-4-5 Ağustos tarihlerinde aday öğrencileri ilgilendiren çok sayıda çevrim içi etkinlik gerçekleştirildi.