14 Temmuz 2021
Anadolu Üniversitesi, Anadolu Ajansı’nın 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişimini fotoğrafladığı “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” konulu fotoğraf sergisine ev
14 Temmuz 2021
Türkiye’de ve dünyada eğitimin öncü kurumlarından biri olan Anadolu Üniversitesi, lisansüstü programlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.
13 Temmuz 2021
Kalite Koordinatörlüğü, oluşturduğu Kalite Güvence Sistemi Eylem Planı çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor.
13 Temmuz 2021
Açıköğretim Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Programı’ndan bu dönem mezun olan terör gazisi Selami Pazar, Manisa Celal Bayar Üniversitesinin gerçekleştirdiği törenle mezuniyet
10 Temmuz 2021
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Sir Dominick Chilcott’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına katıldı.
09 Temmuz 2021
Türkiye Yeminli Çevirmenlik Federasyonu (TURÇEF) Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında ziyaret etti.
08 Temmuz 2021
İngilizce İşletme Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı öğrencileri “X-Culture Projesi”nde yarışarak derste edindikleri kuramsal altyapıyı uygulamayla bütünleştirme fırsatı
08 Temmuz 2021
“Sosyal Bilgiler Eğitiminde Bir Yapay Zekâ Uygulaması Örneği Olarak Chatbotların Kullanımı” adlı projesi, TÜBİTAK’ın “1002-Hızlı Destek Programı” kapsamında kabul edildi.
07 Temmuz 2021
Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi, ülkemizin en önemli eğitim ihracatçılarından birisi konumunda olan Anadolu Üniversitesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
07 Temmuz 2021
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu ile Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi öğrencileri için 6 Temmuz Salı günü mezuniyet töreni düzenlendi.
06 Temmuz 2021
İİBF ve TİDE arasındaki iş birliği protokolü kapsamında bu yıl ilk kez seçmeli ders statüsünde başlatılan “İç Denetim Seminerleri” başarıyla tamamlandı.