16 Nisan 2021
TOBB Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Rektör Erdal'ı makamında ziyaret etti.
14 Nisan 2021
“Anadolu Üniversitesi Müzik Algısı Testi” (AMAT) için 14 Nisan Çarşamba günü pandemi tedbirleri alınarak Rektörlük Senato Odası’nda tanıtım toplantısı düzenlendi.
14 Nisan 2021
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından 15-22 Nisan tarihleri arasında “45. Turizm Haftası Etkinlikleri” gerçekleştirilecek.
13 Nisan 2021
“Yabancı Uyruklu İlkokul Öğrencileri İçin Türkçe Öğretim Programı Tasarısı” başlıklı doktora tezi kapsamında, çevrim içi bir çalıştay gerçekleştirildi.
13 Nisan 2021
“İlgiden Bilgiye, Bilgiden Bilince Türk Dünyası Bilim Kültür Seminerleri” dizisinin ikincisi, “Anıtları ve Yazıtlarıyla Türkler” çevrim içi ortamda gerçekleştirildi.
13 Nisan 2021
İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü 4. sınıf öğrencileri Proje Yönetimi dersi kapsamında “stajbuldum.com” isimli sürdürülebilir proje girişimini gerçekleştirdi.
09 Nisan 2021
Eğitim alanında pek çok önemli iş birliğine imza atan Anadolu Üniversitesi, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) arasındaki eğitim iş birliği protokolü ile ülkemiz turizmine de
08 Nisan 2021
7 Nisan Çarşamba günü 11.00-21.30 saatleri arasında “Ahmet Yesevi’den Yunus Emre’ye Türk Tasavvuf Düşüncesi Çalıştayı” gerçekleştirildi.
06 Nisan 2021
Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Altıntop, “Outstanding Woman Researcher (Seçkin Kadın Araştırmacı) ” ödülüne
02 Nisan 2021
Zaman Kapsülü otizmli çocuklar için bırakıldı