08 Mart 2021
Osmangazi Federasyonu Kayıboyu Derneği Başkanı Kazım Duman ve Dernek Genel Sekreteri Tuncay Kuru, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
04 Mart 2021
Ulusal anlamda kazandığı başarıları, uluslararası ölçekte de sürdüren Anadolu Üniversitesi, Finlandiya Jyväskylä Üniversitesi ile lisansüstü eğitim iş birliğine imza attı.
27 Şubat 2021
Anadolu Üniversitesi, pandemi nedeniyle öğrenci adaylarından uzak kalmamak adına,uzaktan eğitim fuarlarında yer alarak öğrenci,veli ve rehberlik öğretmenlerini bilgilendirmeye devam ediyor.
26 Şubat 2021
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi bünyesinde faaliyet gösteren Fotoğraf Topluluğu, 2021 Ocak ayı etkinliği Manzara ve Doğa Fotoğrafçısı Hatice Akgül Yalımkılınç ile çevrim
26 Şubat 2021
Kalite Koordinatörlüğü, kalite güvence sistemini yeniden yapılandırma çalışmalarına başladı.
25 Şubat 2021
ARİNKOM TTO tarafından yürütülen TechUP+ Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programı’nın Demo Day etkinliği 23 Şubat 2021, Salı günü saat 14:00’te çevrimiçi olarak gerçekleştirildi
24 Şubat 2021
Anadolu Üniversitesi’nin Arkeoloji-Sanat Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü (ASTAM) bünyesinde düzenlenen seminerler dizisinin dördüncüsü gerçekleştirildi.
24 Şubat 2021
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren, çevrim içi öğrenci topluluklarından Sinema Topluluğu, ünlü sinema ve tiyatro oyuncu Ercan Kesal ile söyleşi
24 Şubat 2021
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından hazırlanan “Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu 2020”de Anadolu Üniversitesi tüm kategoride ilk 5’e girmeyi başardı.
23 Şubat 2021
Maltepe Üniversitesi’nin 22 ve 23 Şubat’ta düzenlediği “Covid-19 Dönemi Deneyimlerinin Işığında Yükseköğretim Yeni Normal Konferansı”nın 22 Şubat Pazartesi günü gerçekleşen
22 Şubat 2021
Anadolu Üniversitesi Arkeoloji-Sanat Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü (ASTAM) bünyesinde düzenlenen seminer dizisinin dördüncüsü gerçekleştirildi.