31 Mayıs 2021
Uluslarası İlişkiler Birimi, 28 Mayıs Cuma günü Avrupa Dayanışma Programları kapsamında gerçekleştirilen uluslararası projeleri konuştu.
31 Mayıs 2021
“Sivil Havacılık Yönetimi, Yönetim ve Organizasyon ve Pazarlama Alanlarında Teorik ve Uygulamalı ARDEB Proje Yazma Eğitimi” etkinliği Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde
29 Mayıs 2021
Anadolu Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından “Birim Kalite Komisyonları Bilgilendirme Toplantıları” devam ediyor.
28 Mayıs 2021
Canlı Örneklerle Türk Dünyası'nda Müzikal Zenginlik ve Müzikle Tedavi” adlı çevrim içi panel gerçekleştirilecek.
27 Mayıs 2021
Anadolu Üniversitesi aday öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor
27 Mayıs 2021
“I. Uluslararası Gümrük ve Ticaret Kongresi” Anadolu Üniversitesi’nin paydaşlığında gerçekleştirildi.
27 Mayıs 2021
Üstün Yetenekliler Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÜYEP) tanımlama sınavı, 21 Mayıs Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirildi.
26 Mayıs 2021
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi, Zoom üzerinden çevrim içi olarak “Kırım Türkleri ve Sürgün” adlı bir panel düzenleyerek, Kırım Türklerinin
25 Mayıs 2021
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM), yöneticiliğini TÜDAM Müdürü Prof. Dr. Kemal Polat’ın yürüttüğü “Dünden Bugüne Ermeni Sorunu” isimli
24 Mayıs 2021
Rektör Erdal, öğrencisi Ugandalı Swabra Yahya Umutoni’yi makamında ağarlayarak, edebiyat ve fikir dergisi Hüma’da yayımlanan “Uganda ve Türk Kültürü” konulu makalesi dolayısı
24 Mayıs 2021
Anadolu Üniversitesi Hacı Bektaş-ı Veli’yi anmak ve genç nesillere anlatmak için “Hacı Bektaş-ı Veli’nin Türk Dünyasındaki Yeri” konulu bir panel düzenledi.