09 Ocak 2021
Eğitim alanındaki başarısını akademik yayınlarda da yakalayan Anadolu Üniversitesi, Eskişehir’in basın tarihine tanıklık etmiş duayen gazetecilerin hatıralarından oluşan bir kitap
09 Ocak 2021
Anadolu Üniversitesi Dijital Değişim Kulübü üyelerinden Simay Çetin, Buğra Erdal ve Eylül Beril Aslaner, Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
07 Ocak 2021
Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV)’den Anadolu Üniversitesine ödül.
30 Aralık 2020
Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı (TOVAK) Prof. Dr. Yahya Özsoy Toplum Hizmetleri Ödül Töreni, 26 Aralık Cumartesi günü küresel salgın nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.
30 Aralık 2020
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uzaktan Eğitim Bölümü öğretim üyesi ve SODİGEM müdür yardımcısı Doç. Dr. Aras Bozkurt, GOGN Fred Mulder en iyi makale ödülünü aldı.
30 Aralık 2020
Anadolu Üniversitesi, Başarsoft Firması ile coğrafi bilgi sistemleri ve teknolojileri alanında iş birliği protokolü imzaladı.
30 Aralık 2020
Anadolu Üniversitesi’nde 46 yıl boyunca çeşitli kademelerde görev yapan ve son olarak Personel Daire Başkanlığı görevini yürüten Tahsin Kılıç, emekli oldu.
25 Aralık 2020
“Özel Gereksinimli Bireyler Depreme Hazır Mı? Türkiye İçin Bir Durum ve Gereksinim Tespit Çalışması” başlıklı proje, başarıyla tamamlandı.
24 Aralık 2020
TOBB bünyesinde düzenlenen E-ticarete E-kılavuz Eğitim Programı, e-ticaret kampanyaları konusuyla sona erdi.
24 Aralık 2020
Açık ve uzaktan eğitimdeki tecrübesi 40 yıla ulaşan Anadolu Üniversitesi, dünyada ilk olarak nitelendirilen uygulamalara imza atmaya devam ediyor.
24 Aralık 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, TÜRASAŞ'ı ziyaret etti.