14 Ağustos 2018
Hidroana ailesi geçmiş yıllarda TÜBİTAK Efficiency Challenge yarışlarında elde edilen skoru gece gündüz çalışıp 1284,4 değerine yükseltti ve yarışı 4’üncü olarak tamamladı.
07 Ağustos 2018
“Hayata Bir Es Ver, Eskişehirspor’a Nefes Ver / 26’da 26” projesine Anadolu Üniversitesi de destek oldu.
06 Ağustos 2018
2018 Kore Yemeği Yapma Yarışması Finali’nde Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Şeyda Yayla üçüncü oldu.
02 Ağustos 2018
Yeni kurulan Üniversitenin Rektörlüğünü tedviren yürüten Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, kuruluş sürecine ilişkin olarak bilgilendirmelerde bulundu.
02 Ağustos 2018
“Çocukların Matematik Atölyesi Eğitmen Buluşma Günleri” 1 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilen sertifika töreni ile son buldu.
31 Temmuz 2018
Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde faaliyet gösteren ve çocuklara matematiği sevdirmeyi amaçlayan “Çocukların Matematik Atölyesi”, kapılarını bu kez eğitmenlere
30 Temmuz 2018
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi öğrenim alanında hayata geçirdiği yeniliklerle adından başarıyla söz ettirmeye devam ediyor.
27 Temmuz 2018
Açıköğretim Sistemi 58 farklı program ile Türkiye’de her kesimden, her meslekten vatandaşa yükseköğretim imkânı sunuyor.
27 Temmuz 2018
Eskişehir’in Sivrihisar İlçesinde yeni keşfedilen bitkiye Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersin Yücel’in adı verildi.
26 Temmuz 2018
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanları “2018 Kore Yemeği Yapma Yarışması”nın Türkiye ön elemesini geçerek finale kalan 12 yarışmacı arasında
24 Temmuz 2018
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Programı, Türkiye’deki Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Programları arasında ilk ve tek akredite edilen program oldu.