18 Eylül 2018
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
18 Eylül 2018
Engelliler Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İbrahim Halil Diken ve Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü’nde doktora öğrencisi olan Arş. Gör. Gözde Tomris'in çalışmaları
18 Eylül 2018
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, göreve gelmesinin ardından ilk ziyaretini 17 Eylül Pazartesi günü Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak’a gerçekleştirdi.
17 Eylül 2018
"Üstün Başarı Ödülleri" kapsamında 'Topluma Hizmet Ödülü'ne lâyık görülen Anadolu Üniversitesi, topluma hizmet ederek aldığı ödülün gereğini yerine getirmeye devam ediyor.
17 Eylül 2018
“Matematik Öğretmenleri İçin Web Destekli Pısa Eğitimi” Projesi Tanıtım Toplantısı, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın da katılımıyla
13 Eylül 2018
Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya, nezaket ziyaretinde bulundular.
12 Eylül 2018
“Görsel Pedagoji Çalıştayı” 12 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilen açılış oturumu ile Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da başladı.
12 Eylül 2018
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde birçok bölümün ders programı yenilendi.
11 Eylül 2018
Anadolu Üniversitesi Görev Teslim Töreni, 10 Eylül Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi Rektörlük Senato Odası’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
08 Eylül 2018
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, güçlü teknik altyapısı, üretken insan kaynağı, yaratıcı bakış açısı ve kendini sürekli yenileyerek uyguladığı uzaktan öğretim
05 Eylül 2018
Farklı ülkelerden birçok üstün yetenekli öğrenci ile Anadolu Üniversitesi Üstün Yetenekliler Eğitim Programları (ÜYEP) öğrencileri üstün yetenekliler gençlik kampında buluştu.