26 Eylül 2018
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Koordinatörlüğü, istikrarlı yükselişini yeni başarılarıyla taçlandırmaya devam ediyor.
25 Eylül 2018
Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya, 24 Eylül Pazartesi günü nezaket ziyaretinde
25 Eylül 2018
Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya, 25 Eylül Salı günü nezaket ziyaretinde bulundu.
24 Eylül 2018
ESO Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde
24 Eylül 2018
Eskişehir Erzurumlular Derneği, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya 20 Eylül Perşembe günü hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
24 Eylül 2018
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya, 20 Eylül Perşembe günü nezaket ziyaretinde bulundu.
24 Eylül 2018
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, 20 Eylül Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.
24 Eylül 2018
Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliğinde düzenlenen “Havacılık Bilimi Şenliği” düzenlendi.
24 Eylül 2018
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 2018-2019 Akademik Yılı açılışı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
21 Eylül 2018
Anadolu Üniversitesinin "ikinci üniversite" programı için kayıt işlemleri 5 Ekim'e kadar uzatıldı.
20 Eylül 2018
Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.