25 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ndeki eski amfilerin ortasındaki alan, Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü öğrencilerinin çalışmalarıyla yeni bir
25 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu bünyesinde görev alan öğretim elemanları tarafından sözlü ve poster sunumları gerçekleştirildi.
25 Mayıs 2017
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nden mezun olan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.
24 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi mezuniyet törenleri, ikinci gününde de bütün coşkusuyla devam etti.
23 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenlerinin ilk oturumları, 23 Mayıs Salı günü Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü Spor Salonu’nda
22 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi Havacılık Parkı, AutoShow26 Otomobil Sporları ve Yardımlaşma Derneği birlikteliğiyle 21 Mayıs Pazar günü “Gökyüzünün Klasikleri Karadakiler ile Buluşuyor”
20 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan'a, Ulusal Açık ve Uzaktan Öğrenme Üniversitesi (UNAD) tarafından fahri doktora unvanı verildi.
18 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
18 Mayıs 2017
Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen “Vo1 Bilişim Semineri” 17 Mayıs Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Havacılık Parkı’nda gerçekleştirildi.
17 Mayıs 2017
Arçelik A.Ş. ve ARİNKOM TTO organizasyonu ile yürütülen “Arçelik – Tedarikçi - Anadolu Üniversitesi İnovasyon Programı” 1. Atölye Çalışması ile başladı.
17 Mayıs 2017
Seramik-Cam bölümü 3. Sınıf öğrencileri “Serbest Seramik Tasarımı” dersi kapsamında yapılan seramik panolar Edebiyat Fakültesi kantin girişine asıldı.