09 Şubat 2017
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri, turizm sektöründen isimlerle bir araya geldi.
08 Şubat 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, her yıl gerçekleştirdiği ve artık geleneksel hale gelen birim ziyaretlerine 8 Şubat Çarşamba günü Eğitim Fakültesi ile
08 Şubat 2017
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen Lisansüstü Öğrenciler için Oryantasyon Toplantısı, 7 Şubat Salı günü Eğitim Fakültesi Salon Sakarya’da
08 Şubat 2017
Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü bünyesinde yürütülen araştırma çalışmaları ile geliştirilen mobil uygulama olan “ESMAY” projesi, ilgili kurum ve kuruluşların katkılarıyla test
07 Şubat 2017
AÖF, Amerika Birleşik Devletlerinde 5 Şubat 2017 Pazar günü 3 farklı merkezde gerçekleştirdiği dönem sonu sınavı ile ilk dönemini başarıyla tamamladı.
02 Şubat 2017
Anadolu Üniversitesi, üstün organizasyon yetenekleri sayesinde Türk Yükseköğretim Sistemine katkıda bulunmaya devam ediyor.
02 Şubat 2017
Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazmi Kozak'ın “Directory of Scholarly Journals in Turkey” isimli kitabı, İngiltere’de faaliyet gösteren Cambridge Scholars Publishing
31 Ocak 2017
Anadolu Üniversitesi Çocuk Üniversitesi tarafından düzenlenen “Matematik etkinlikleri” 30 Aralık Pazartesi günü, Merkezler ve Birimler Binası 108 numaralı derslikte başladı.
31 Ocak 2017
Kişisel gelişim ve kariyerini ilerletmek isteyen bireylere yönelik hazırlanan e-Sertifika Programlarının 2017 Bahar Dönemi kayıtları başladı.
30 Ocak 2017
Anadolu Üniversitesi Dans Kulübünün düzenlediği “Modern Dans Atölye Çalışması” 28 Ocak Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi Halkbilim Araştırmaları Merkezi’nde başladı.
29 Ocak 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 28 Ocak Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi Personel Lokali’nde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.