19 Ocak 2017
Yaklaşık 1,5 milyon öğrencisi bulunan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi sınavlarında yeni bir uygulamaya geçiliyor.
17 Ocak 2017
Yaklaşık 1,5 milyon öğrencinin ter döktüğü Anadolu Üniversitesi 2016-2017 yılı Açıköğretim Programları Güz Dönemi final sınavları, sorunsuz şekilde tamamlandı.
17 Ocak 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Diyarbakır'daki terör saldırısı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
16 Ocak 2017
Anadolu Üniversitesi Yaşamboyu Öğrenim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Hizmetiçi Eğitim Programları”, 16 Ocak Pazartesi günü başladı.
13 Ocak 2017
Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencisi Saner Öztürkler, SERKA (Serhat Kalkınma Ajansı) tarafından düzenlenen “Kars’a Ait Hediyelik Eşya Tasarım
13 Ocak 2017
“Açıköğretim Sistemi Eskişehir İli Başarı Belgesi Takdim Töreni” 12 Ocak Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirildi.
09 Ocak 2017
Engelliler Entegre Yüksekokulu Grafik Bölümü öğrencileri dersleri kapsamında hazırladıkları özel tasarımlı ajandaları Anadolu Üniversitesi Prof. Dr. Naci Gündoğan ve Rektör
09 Ocak 2017
Anadolu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde devir teslim töreniyle Prof. Dr. Esra Ceyhan, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevini Prof. Dr. Handan Deveci’ye devretti.
09 Ocak 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
07 Ocak 2017
Anadolu Üniversitesi, “Erasmus+ Ortak Ülkeler Yükseköğretim Personel Hareketliliği Programı” kapsamında listesine eklediği 23 yeni ülkenin kapılarını personeline açıyor.
06 Ocak 2017
Anadolu Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi (PDRM), Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği törenle yeni binasına kavuştu.