05 Ocak 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, İzmir'deki terör saldırısı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
03 Ocak 2017
Yaklaşık 1,5 milyon öğrencisi bulunan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi’nde "Çevrimiçi Öğrenci Toplulukları" kuruldu.
01 Ocak 2017
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
30 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü tarafından, “Matematik Noktası” için tasarlanan “Rubu Tahtası”, 30 Aralık Cuma günü ziyaretçilerin kullanımına açıldı.
30 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
30 Aralık 2016
"Sürdürülebilir Havacılık İçin Alternatif Yakıtların Değerlendirilmesi” semineri, 29 Aralık Perşembe günü Doç. Dr. Mustafa Öç Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
29 Aralık 2016
Erasmus+ öğrencileri için “3. Oryantasyon ve Tecrübe Paylaşımı Toplantısı”, 28 Aralık Çarşamba günü Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.
28 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Tasarım Kulübünün düzenlediği “Uluslararası Firmalarda Endüstriyel Tasarım Gerçeği, Süreçleri ve Uygulamaları” etkinliği gerçekleştirildi.
28 Aralık 2016
Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü’nün “Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı (TOVAK) Prof. Dr. Yahya Özsoy Toplum Hizmetleri Ödül Töreni”, 27 Aralık Salı günü gerçekleştirildi.
27 Aralık 2016
Anadolu Üniversitesi Havacılık Kulübü’nün düzenlediği “Azur Air ile Kariyer Günleri” başlıklı etkinlik, 27 Aralık Salı günü gerçekleştirildi.
27 Aralık 2016
Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin hazırladıkları projeler görücüye çıktı.